Rólunk

TELJES FEJLESZTÉS ÉS GYÁRTÁS AZ EU-BAN TÖRTÉNIK

Az AXION egy általunk kifejlesztett különleges termékcsalád, amit folyamatosan fejlesztünk. A Zepelin Van egy 55 fős, szakképzett munkaerőt foglalkoztató cég, amely évek óta felfújható sátrak, bútorok fejlesztésével, gyártásával és karbantartásával foglalkozik. Modern gyártó üzeme Szlovákiában található, ahonnan a termékek 5 kontinens 39 országába kerülnek kiszállításra.

TELJES FELÜLETEN TÖRTÉNŐ NYOMTATÁS

Mivel az egész gyártást magunk végezzük, nem pedig a távol-keletről szerezzük be a sátrakat, ez lehetővé teszik számunkra, hogy minden felületet egyedileg nyomtassunk. Legújabb hőszublimációs nyomtatási technológiát, valamint az automata, vágó és hegesztő eljárásokat is alkalmazunk. Az átlagos szállítási határidő 4 hét.

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁG

A vízszintes merevítésnek köszönhetően az AXION a legbiztonságosabb sátrak egyike. 100 km/h-s szélsebességig tesztelve és minősítetten 60 km/h-s szélsebességig helyt tud állni az extrém széles feltételeknek. A szerkezet nagyon hajlékony és erős szélben biztosan védi mindazokat, akik a sátor belsejében tartózkodnak. A sátor úgy lett kifejlesztve, hogy alkalmazkodjon a szélhez, ezért hajlik és forog, és végezetül újra visszanyeri az eredeti formáját.

LESZEDHETŐ TETŐK

Az egyszerű cipzárrendszer lehetővé teszi, hogy a tetőhuzatot bármikor cserélje. További vásárlás esetén csak egy másik, ill. új tetőhuzat vásárlása szükséges, így a teljes kiadását jelentősen korlátozni tudja. Továbbá lehetősége van minden bejárat fölé egy cserélhető előtetőt elhelyezni.

FEDETT TERÜLET

A ténylegesen lefedett terület a lekerekített tetőszerkezet egyik különlegessége. AXION sátraink kiválasztása esetében figyelembe kell venni ezt a szempontot is. A lefedett terület a AXION sátrak esetében modelltől függően , az építési terület 61% - 76% között mozog.

MODULARITÁS

Az AXION termékpaletta minden típusa és minden mérete összekötő alagúttal (össze) kapcsolható egymással. A sátrak nyitott bejáratára fel lehet szerelni, illetve ki lehet azt egészíteni az oldalfalak ‎rolex replika órák különböző változatával vagy felfújható előtetővel. Mindehhez jön még a tartozékok széles választéka, mint a tetővilágosítások, pumpák és nehezítő-súlyok.

FELHASZNÁLÓ ÁLTAL TÖRTÉNŐ KARBANTARTÁS

Ha úgy adódik és probléma merül fel fontos, hogy a későbbiekben is tudjuk használni a sátrat. Mivel a legtöbb AXION modellekhez jár egy tartalék cső és egy javító készlet is, ezért kár esetén ‎replika órák meg lehet javítani a terméket. Hála a levehető tetőnek és a szerkezet kialakításnak, minden felhasználó ki tudja cserélni perceken belül, a helyszínen a belső tömlőt, anélkül, hogy az egész sátrat, ki kéne venni a használatból és vissza kéne vinni a kereskedőhöz. Emiatt, egy valóban azt mondhatjuk, hogy a mi sátraink különösen megbízhatóak.

OLDALANKÉNT LEVEHETŐ OLDALFALAK

Egy régi, de újra és újra fellépő probléma - rendeljek oldalfalat, hogy korlátozza a sátor használatát? Nem probléma az AXION sátraknál. Minden oldalfal cserélhető. Ezen kívül lehetőség van dupla oldalfalra, amelyek közé fényzáró fólia kerül. Szúnyoghálós -, panoráma -, és válaszfalak teszik teljessé a kínálatot.

Elérhetőségeink

Mobil: +36-30-773-9678

Küldjön üzenetet!